English | Magyar

GOLDEN CHOCO EGG

AJÁNDÉK ÖTLETEK NŐKNEK


Az Arany Csokitojás egyedi és izgalmas meglepetés bármely alkalomra. Ezekből szeretnénk ötleteket adni. Hogyha következőre eljön az alkalom, akkor ne kelljen az ajándékon külön gondolkoznia.

Szerelmi zálog

Szerelmi zálog

A szeretett hölgy szívét nem ejti semmi jobban rabul, mint az ékszer csillogása és a csokoládé mámorító íze. Ajándékozzon Arany Csokitojást szerelme zálogaként vagy házassági évfordulóra.

Eljegyzésre

Eljegyzésre

Az eljegyzésnek mindig különleges és emlékezetes pillanatnak kell lennie. Nincs annál különlegesebb, mint egy elegáns Arany Csokitojásba rejtett eljegyzési gyűrű.

Esküvőre

Esküvőre

Nászajándéknak, de akár a násznép hölgy tagjait is meglepheti egy-egy Arany Csokitojással, így téve különlegessé az esküvőt.

Karácsonyra

Karácsonyra

Az Arany Csokitojás kitűnően illeszkedik a karácsony hangulatába. Ajándékozzon stílusosan idén karácsonykor.

Húsvétra

Húsvétra

A húsvét szimbóluma a tojás, ami az élet és a termékenységnek jelképe. Az Arany Csokitojást elrejtheti akár a kertben vagy a lakásban és így nem csak a gyerekek, hanem a hölgyek is izgatottan várhatják a húsvét ünnepét.

Születésnapra

Születésnapra

Minden nő az első pillanattól megérdemli a figyelmet. Mindegy, hogy hányadik születésnapról van szó, az Arany Csokitojással megadhatja ezt a törődést.

Anyák napjára

Anyák napjára

Anyának lenni a legnagyobb felelősség. Semmi nem fejezheti ki jobban a háláját, mint egy édes, izgalmas Arany Csokitojás.

Céges Ajándéknak

Céges Ajándéknak

Ha egy gyümölcsöző üzleti kapcsolatot szeretne ápolni vagy céges rendezvényen a munkatársaknak szeretne valami különlegeset ajándékozni, akkor az Arany Csokitojás a legjobb választás.

Tekintse meg ajándékcsomag ajánlatainkat, amelyek közül mindegyik kitűnő választás, ha egy hölgy szívét szeretné elnyerni.

Termékek